Wednesday, September 06, 2006

Όμορφοι καιροί

Ωραία...

Η μέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι υπέροχη...

Το πανεπιστήμιο είναι ήσυχο, η βιβλιοθήκη σχεδόν νεκρή. Η πτυχιακή ωσάν σαλιγκαράκι σέρνεται μέχρι την επόμενη μαγική Δευτέρα και εγώ αισιοδοξώ. Μήπως είναι το γεγονός ότι μας ανακοίνωσαν σήμερα σε όλες τις εφημερίδες του έθνους πως ο Μπλερ θα μας αδειάσει τη γωνιά στις 31 Μαΐου του 2007; Μπαα... Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πάλι κάτι άλλο θα βρούνε να μας την χαλάσουνε. Κάποια τρομοκρατική υστερία θα ελλοχεύει, κάποια πτήση θα ακυρωθεί για έναν γελοίο λόγο, κάποιον άσχετο θα συλλάβουν επειδή είχε μιλήσει κάποτε στον μπατζανάκη του άντρα της θείας του και ο πρώτος έτυχε να ξέρει έναν δευτεροξάδερφο από το σόι της γυναίκας του που φορούσε μία μπλούζα κάποτε που έγραφε: Ο Μπους γάμησε το μυαλό του (το ποιο;) και τώρα γαμεί τον πλανήτη.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές εχθές έμαθα πως δεν μπορώ να πάω σε πρακτορείο ευρέσεως εργασίας (ή μάλλον δεν έχει νόημα) καθότι δεν βρίσκουν δουλειές σε προσφάτως αποφοιτήσαντες άμα δεν έχουν προϋπηρεσία. Το που θα την βρούμε βεβαίως είναι άλλο θέμα. Στην συγκάτοικό μου για παράδειγμα, η οποία ήθελε να εργαστεί ως γκαρσόνα η έρμη της ζητούσαν δύο χρόνια προϋπηρεσίας επί αγγλικού εδάφους. Άκουσον, άκουσον! Και που να την βρει που μόλις είχε έρθει στη χώρα; Και καλά να πεις ότι δεν είχε δουλέψει ποτέ της ως σερβιτόρα (επάγγελμα που απαιτεί πραγματικά πολυετείς σπουδές και μετεκπαίδευση σε ένα εστιατόριο με τρία αστέρια μισελίν τουλάχιστον) να πάει στον αγύριστο... Η συγκεκριμένη δούλευε επί τρία χρόνια ως σερβιτόρα στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει σπουδάσει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Οι κ.κ. Άγγλοσάξονες όμως, ως γνήσιοι απόγονοι του Σπαζαρχίδη του Μέγα (μεγάαααλη η χάρη του) έχουν βαλθεί να μας κάνουν να μετανοιώσουμε την ώρα και τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στην ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ χώρα τους. Άρα δε φτάνει που τα κάνουν όλα ανάποδα από ότι ο υπόλοιπος κόσμος σου αλλάζουν τον αδόξαστο (πολύ δοξολογώ σήμερα) μέχρι να σου παραχωρήσουν μία συνεντευξούλα και επιπλέον που πας ρε καραμήτρο άμα δεν έχεις επαγγελματική εμπειρία;

Κατά τα άλλα από εχθές άρχισαν οι περικοπές λόγω των μη ανθηρών οικονομικών μου και για όσο ακόμα θα είμαι στο πανεπιστήμιο θα τρέχω στο σαντουϊτσάδικο του Μπέντζυ να παίρνω ότι μπορώ μεταξύ 3 με 4 που έχει happy hour, όλα μία λίρα, πάρε κόσμε! Συμφωνήσαμε με κάτι συμφοιτητές εκεί που βρίσκονται στα ίδια χάλια με εμένα να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ ‘πως περνάνε οι [φτωχοί] φοιτητές στην Αγγλία’ και να το στείλουμε στον πωςτονλένε, αυτόν με τις σαλμονέλες και τα μολυσμένα στρώματα που τρομάζει τις γιαγιάδες και τις θείτσες στην Ελλάδα. Εγώ έχω να πω πως αν δεν γυριστεί το ντοκιουμένταρι κατά τα πρότυπα του Δόγματος 95’ δε συμμετέχω γιατί έχω και ένα επίπεδο όπως και να το κάνουμε!

Αυτό όμως που μου έφτιαξε τη διάθεση και έριξε άπλετο φως στη σκοτεινιασμένη μου υπόσταση είναι η χθεσινή είδηση πως στο προσεχές έτος εκτός από underground, o ken θα μας παρέχει και OVERGROUND!!! Ναι, καλά ακούσατε κυρίες, κύριοι το Λονδίνο εκ-συγχρονίζεται και πλέον φτάνει τα standard της Αθήνας, θα έχουμε και εμείς τον δικό μας ‘ηλεκτρικό’. Δεν είναι υπέροχο; Δεν είναι καταπλητκικό; Μετά από όλα αυτά πως να μην νιώθω πως με κακομαθαίνει η ζωή;

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

My name is Katerina Kaskantiri and I am the best cock-sucker of the Law School of University of Athens. I originally come from Corinth, a little town outside the capital of Greece, Athens. I am a proud member of ELSA International and ELSA Athens where I offer my sexual services.

https://www.facebook.com/katerina.sketo

6:41 PM  

Post a Comment

<< Home